Over

Let’s skydive is het online skyedive magazine van Nederland. Een plaats waar er een totaaloverzicht gepresenteerd word van de Nederlandse skydive sport.

Hier zijn alle Nederlandse dropzones en organisaties terug te vinden. Daarnaast is er ook informatie te vinden over wat deze instellingen te bieden hebben.

Naast een overzicht van de Nederlandse Skydive sport worden er ook periodiek interviews afgenomen met ervaren ‘springers’.

De Dropzone’s

Let’s Skydive biedt een overzicht aan van alle Nederlandse dropzone’s. Hier is, naast de locatie in Nederland en foto’s van deze locatie’s ook informatie te vinden over de faciliteiten van de dropzone’s.

De organisaties

De verschillende Skydive organisaties van Nederland worden hier op een plek gepresenteerd. Naast de algemene informatie word je ook regelmatig op de hoogte gehouden van de activiteiten die zij organiseren en de mogelijkheden die zij voor jouw hebben.

Interview

Let’s skydive interviewt regelmatige ervaren springers over de manier dat zij de sport beleven. Welke mooie sprongen hebben zij gemaakt en welke willen zij nog graag maken?

Video

Naast dit overzicht van de Nederlandse Skydive sport worden er ook regelmatig hoog kwaliteit video materiaal van Internet geplaatst. Dit ter inspiratie en motivatie om weer eens een sprong in de agenda te plaatsen!